Yritys

RakLex Oy – Luotettava Kumppani projektissasi

RakLex Oy on ammattitaitoinen ja monipuolinen rakennusalan yritys, joka seisoo rinnallasi unelmiesi rakennusprojektien toteutuksessa. Tarjoamme laadukkaita palveluita sekä sisä- että ulkorakentamiseen, aina suunnittelusta viimeisteltyyn lopputulokseen asti. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla asiakkaidemme luotettava kumppani ja auttaa heitä saavuttamaan visionaan toimivia ja kauniita tiloja.

Yrityksemme sitoutuu tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatua, luotettavuutta ja huolellista työskentelyä jokaisessa projektissa. Olipa kyseessä pieni tai suuri hanke, olemme valmiina tarttumaan haasteeseen ja tekemään visioistanne totta. Valitsemalla RakLex Oy:n kumppaniksesi saat luotettavan tiimin, joka on omistautunut luomaan tiloja, jotka vastaavat tarpeitasi ja ylittävät odotuksesi.

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Apuna monenlaisissa rakentamisen hankkeissa Etelä-Suomessa

Sisätiloissa tarjoamme osaamistamme uudisrakentamisessa, tilojen muokkauksessa ja laajentamisessa. Kokenut tiimimme huolehtii pohjaratkaisujen suunnittelusta sekä modernien sisätilojen käytännön toteutuksesta. Tarjoamme asiantuntevaa ohjausta ja taitavaa työskentelyä, oli kyseessä sitten suuri projekti alusta asti tai pienten yksityiskohtien viimeistely.

Ulkotiloissa panostamme ulkotilojen suunnitteluun ja rakentamiseen niin piha-alueilla kuin julkisivujen uudistamisessa. Terassien rakentaminen ja maisemointiprojektit ovat vahvaa osaamisaluettamme. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii ulkotilojen käytännöllisestä ja visuaalisesti houkuttelevasta toteutuksesta, jotta voitte nauttia kauniista ja toimivista ulkotiloista.